QR Menü, Temassız Menü, Dijital Menü, Temassız Sipariş, Qr Sipariş Otomasyon Sistemi

QR Menü Dijital Temassız Online Şipariş

Şarjjet olarak kafe ve restaurantların otomasyon ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.
Bu çerçevede geçirmekte olduğumuz bu zorlu süreçte ilk normalleşme adımları atılmakta olup, bazı düzenlemelere gidilmiştir.
Bunlardan en önemlisi ise işletmelerin ürünlerinin servisinde sipariş almak ve müşteriye fiziki görsel bir menü sunumunu bir süreliğine kaldırılmış bulunmaktadır.

QR Menü – QR-JET

Şirketimiz pandemi öncesinde ar-ge faaliyetlerini yürüttüğü Qr kod yazılımı kapsamında işletmelerin teknoloji ile entegrasyonu konusunda çalışmaları sonuçlanarak. QR Menü, Temassız menü, Dijital menü, Temasız sipariş takip ve muhasebe sistemi hizmete girmiş bulunmaktadır.

Müşteriler masalarda bulunan ve işletmenin istediği şekilde ve istediği kadar tekrar oluşturulabilen QR kodları telefonlarından okutarak, o işletmenin tüm ürün yelpazesini ayrıntılı görselleri ile görüp tercih yapıp sipariş verebilecek aynı zamanda ödemelerini yine aynı şekilde kasaya gitmeden uygulama üzerinden kredi kartıyla ödeme yapabilecek.

QR Menü ile İşletmenizi Uzaktan Takip Edin

Menü takibi, Menü oluşturma, QR kod oluşturma, Masa takibi, Sipariş takibi, Basit üretim, Ödeme takibi, Stok takip, Cari takip, Garson takibi, Vale takibi gibi bir çok özelliği barındıran CAFE QR JET OTOMASYON ile işletmenizi uzaktan takip edin ve yönetin.

Aynı zamanda programda muhasebe sistemi olup gelir gider kalemleri ayrıntılı bir şekilde takip edilebilecek, raporlar alabilecek, analizler yapabileceksiniz.

İsteğe göre ayrı kullanım olanakları sunan bir kaç yazılımı tercihe göre seçerek istenen ihtiyaç duyulan sistem kurulabilcektir.

Dünya ile birlikte Türkiye’yide etkileyen bu salgının bir an önce son bulması temennisi ile..